VOLUIT wandelcoaching coacht en begeleidt mens en organisatie rondom, loopbaan, persoonlijk leiderschap, identiteit, samenwerking en cultuurverandering.

Individuele coachingstrajecten vinden altijd in de buitenlucht plaats. Praten, bewegen, reflecteren en ontspannen, de meest complete aanpak om meer in eigen kracht te komen!

We gaan naar buiten, de natuur in. In een natuurlijke omgeving kom je gemakkelijker tot rust en in contact met jezelf. Via de natuur kom je als het ware weer in contact met je eigen natuur. Verder ben je lekker in beweging, haal je een frisse neus en ben je weg van je werkplek.

We wandelen het hele jaar door, lente, zomer, herfst en winter. Met name op de Veluwe in de prachtige omgeving van Arnhem en in het Kennemer duingebied rondom Bergen/Schoorl. Ieder seizoen heeft zijn eigen karakter, kleur, tempo en ritme waar we veel van kunnen leren. Door onze eigen natuur te begrijpen, komen we bij de bron van het leven. Het helpt ons bij het “managen”van onszelf en zo komt geluk dichterbij. Uiteindelijk werken we toe naar concrete oplossingen en toepassingen in je werk of leven.

Zet de eerste stap, de natuur doet de rest!