Training persoonlijke profilering

Na deze groepstraining van 2 losse dagen en 1 afsluitend individueel coachingsgesprek Voel je je bevestigd in wie je bent en kun je goed voorbereid en met het nodige zelfvertrouwen de volgende stap maken in je ontwikkeling/loopbaan.

Staat je baan op de tocht of ervaar je veel onrust binnen de organisatie waar je nu werkt? Wil je niet langer afwachten op wat er misschien komen gaat maar zelf al iets doen? Kom dan in beweging en neem het stuur in eigen hand. Door meer bewust te zijn in wie je bent en hoe je overkomt, en met een kloppend verhaal over wat je te bieden hebt, wordt je zekerder en daarmee overtuigender in je presentatie naar een nieuwe baan of werk/ netwerkkring.

Resultaat van de training:

  • Je weet hoe je over komt op anderen, de eerste indruk.
  • Je weet concreet te verwoorden wie je bent en wat je te bieden hebt, talenten en waardes.
  • Je bent baas over je eigen verhaal. Passend bij wie je NU bent.
  • Je krijgt  goed zicht op je sterke en minder sterke kanten waardoor je gericht kunt werken aan je profilering. Verassend veel feedback!
  • De training zet jouw gedachten en zelfbewustzijn in beweging op een manier waar je blijvend profijt van hebt.

Onze trainers staan bij uitstek bekend om het creëren van een sfeer van openheid en vertrouwdheid. Mensen die deze training hebben gedaan geven bijna altijd terug dat het heel snel vertrouwd en veilig genoeg voelt om in de groep persoonlijke dingen te delen, te oefenenen en te ontdekken. Natuurlijk zijn er confronterende momenten, maar de ervaring leert dat iedereen er met een heel goed en positief gevoel op terugkijkt!

Deze training wordt alleen in company aangeboden.