Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren loopbaancoach en procesbegeleider in persoonlijk en inspirerend leiderschap. Ik help mens en organisatie in hun persoonlijke ontwikkeling en in het effectiever samenwerken bij veranderingen.

Sinds 2006 ben ik volledig ondernemer onder VOLUIT. Daarvoor heb ik altijd in loondienst gewerkt variƫrend van docent, studie- en beroepskeuzeadviseur, loopbaanadviseur, trainer/coach, netwerkleider en als projectleider HRM.

(zie voor mijn volledig profiel LinkedIn)

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je "trouw" ben aan jezelf en je dit VOLUIT leeft, je in je kracht komt en daarmee beter krijgt wat bij je past. Het verhoogt je prestaties en daarmee wordt je misschien wel de mooiste versie van jezelf. Mensen die in hun kracht staan bepalen namelijk het succes van een organisatie. Deze overtuiging in combinatie met mijn enthousiasme en energieke inzet, betrokkenheid en humor zijn daarin kenmerkend voor mijn werkwijze. Oftewel VOLUIT!

Ik heb een groot verlangen dit leven in de diepte te willen leren kennen. Dat is wat ik probeer te leven en daarin ben ik nieuwsgierig en actief onderzoekend. Deze houding en de liefde voor m'n vak maakt me tot wat ik nu ben, een vrouw met een groot hart, helder hoofd, rijke begeleidingservaring en met een grote liefde voor alles wat groeit en bloeit.


Mariejose Geurts

CRKBO

CRKBO registratie

Noloc

(Gediplomeerd en geregistreerd loopbaancoach bij Noloc)